Bröstlyft med trådar i Malmö, Helsingborg

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

Med tiden tappar brösten ofta formen även om volymen finns kvar. Det går att få fasta bröst, utan implantat, genom att lyfta brösten med tunna trådar. Metoden passar även utmärkt då man har implantat.

Gravitationen, barnafödande, amning, viktminskning, genetik eller en åldrande hud är några orsaker till att brösten dras nedåt. Den nya metoden, bröstlyft med trådar, är skonsammare än alternativen och kräver varken narkos eller operation. Tunna trådar, som placeras som ett U under brösten och/eller som en solfjäder ovanför, lyfter helt enkelt upp dem till önskad höjd och ger dem en slags inbyggd behå-effekt.

Man gör ett litet ingångshål med en väldigt tunn nål och använder sedan en cannulanål (böjbar med trubbig spets) i vilken tråden, som har små hullingar, är fäst. Denna förs ner under huden och hakar fast så att vävnaden på så sätt kan lyftas uppåt.Proceduren upprepas med flera trådar, hur många som behövs beror på hur stora brösten är.

I stället för ärr får man ett eller ett par små stickmärken som läker på cirka en vecka. Framför allt passar metoden för kvinnor som vill ha fastare bröst utan att lägga in implantat och dem som redan har implantat. Trådarna ger brösten ett väldigt naturligt utseende utan operation och snitt.

Tråden är samma typ av tråd som används vid operationer i inre organ och löses upp av kroppen efter 6-7 månader medan resultatet består. Risken för allergier anses som mycket liten.

Man kan jobba som vanligt redan nästa dag och biverkningarna brukar vara ömhet i det behandlade området upp till någon vecka. Innan behandling bokas alltid en tid för konsultation hos läkare/kirurg.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.