Hårbehandlingar i Malmö och Helsingborg

Boka tid Våra priser

Apriline hairline

Apriline HAIR Line är en stärkande formel som ökar hårets tillväxt och kvalitet. Behandlingen reparerar sprött hår, ökar ny hårväxt, återställer den naturliga glansen för ett mer skinande och tjockt hår.

Den bromsar pigmentförlusten vilket ger färre grå och tätare hår. Denna unika formel med hyaluronsyra, mineraler, vitaminer, aminosyror och peptider ger en frisk hårbotten, vilket gör att håret ser tjockare ut, växer mer och samtidigt som den känns fylligare och friskare.


PRP-behandling
- Ökar produktionen av antalet hårceller

Metoden används bl. a. för hårbottenbehandlingar och då strävar man vanligen efter att återuppliva avtagande hårväxt eller hotande förtunning av håret.

PRP, Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma) är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i blodplättar i vår blod stimulerar hudens cellföryngring, produktion av kollagen och elastiska fibrer. Behandlingen har i många år använts inom idrottsmedicin, ortopedi och tandkirurgi. Man tar en viss mängd av patientens eget blod i ett rör (precis som vid ett vanligt blodprov). Därefter centrifugeras röret, då separeras blodplättarna från plasman och placeras vidare i röret med stabiliseringsfaktor där de aktiveras.

Tillväxtfaktorerna i vårt blod har förmågan att signalera till stamcellerna att producera en viss typ av cell. En koncentrerad injektion av tillväxtfaktorer i till exempel hårbotten aktiverar då de stamceller som finns där vilket utlöser en ökad produktion av antalet hårceller.

Hair boost med Haircare från Revitacare

Håret får ökad smidighet och vitalitet, ökad hårväxt och minskat håravfall. Hårbotten blir återfuktad och mjäll och inflammationer minskar betydligt. Behandlingen förebygger överdrivet håravfall, torrt, sprött eller uttorkat hår samt tidig förlust av pigment (grått hår). Seborré (mjälleksem) i hårbotten minskas även.

Innehållet av B-vitaminer förbättrar mikrocirkulationen och vävnadsregenereringen samt stimulerar celldelning i hårfollikeln och bildandet av melanin (som återställer hårfärg). Aminosyror ger strukturella komponenter i många proteiner och reglerar dessutom metaboliska processer. Cystein är särskilt viktigt vid syntes av hårkeratin.

Revitacare


Behandlingen utförs med små injektioner i hårbotten.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.