Botox i Malmö och Helsingborg

Injektionsbehandlingar, Botox i Malmö och Helsingborg

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

Rynkor uppstår när hudens elasticitet försämras på grund av naturligt åldrande. Musklerna i ansiktet dras ihop och små veck bildas. Genom att injicera Botox i huden så slappnar musklerna av och rynkorna slätas ut.

”Botox” är en term som används uteslutande av skönhetsindustrin och det verksamma ämnet heter Botulinum Toxin. Det finns flera olika fabrikat (t ex Dysport, Vistabel och Azzalure). När det kommer till skillnader mellan fabrikaten är dessa minimala, dock finns det dem som menar att Dysport ger effekt något snabbare. Botulinim toxin kan användas för behandling av rynkor samt för svettbehandling, bruxism (tandgnissling) och migränbehandling. Botox kan även användas för att t ex lyfta ögonbryn och läpp.

Vi använder produkterna Dysport som tillverkas i Frankrike och Botox Allergan som tillverkas i USA. Det är som sagt små skillnader mellan produkterna men Dysport upplevs ha en något snabbare effekt samt att produkten tillåter att en viss rörlighet behålls i mimiken samtidigt som linjerna slätas ut. Botox Allergan är ett något starkare preparat som gör att effekten stannar kvar längre.

Många människor upplever att tiden går alldeles för fort framåt, att ålderstecknen har för bråttom och att man själv inte alls hänger med. När det då finns botoxbehandlingar som effektivt – och med väldigt liten insats – kan hämma dessa tecken och låta dig se ut så som du känner dig, varför inte använda dem till sin fördel?

Botox är, som redan nämnt, oerhört välbeprövat och hos oss på Luxury Treatments behandlas du alltid av välutbildad, erfaren och högst kompetent sjukvårdspersonal. Vi är lyhörda och lyssnar noga på dina önskemål och anpassar sedan våra botoxbehandlingar efter dem.

Resultatet håller vanligtvis mellan 3-5 månader. Efter ca 6 veckor börjar muskelaktiviteten återkomma gradvis och man kan börja att röra det behandlade området. Det är dags att fylla på igen när linjerna syns även vid muskelavslappnat tillstånd.

De vanligaste biverkningarna är lätt huvudvärk, tyngdkänsla i pannan och påverkan av ögonlock/ögonbryn. I de fall detta inträffar är besvären är övergående och försvinner efter några veckor. Man kan inte påskynda att effekten av botox släpper, men mimik och muskelstyrka återgår alltid helt till det ursprungliga när effekten har släppt.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.