Rumpförstoring (Brazilian Buttlift) Malmö, Helsingborg

Injektionsbehandlingar, Rumpförstoring (Brazilian Buttlift) Malmö, Helsingborg

Boka tid Våra priser

Med Macrolane kan man forma, förstora och lyfta upp skinkorna. Resultatet syns på en gång och det behandlade området kan beröras direkt efter behandlingen. Man brukar inte behöva vara hemma från arbetet efter behandling men däremot ska man ta det något lugnt med hårt fysiskt arbete.

Rumpförstoring / buttlift med Macrolane

Macrolane är godkänd för användning till kroppskonturering, bland annat för bröstförstoringar. I Europa är den godkänd som medicinskt hjälpmedel och är CE-märkt.

Macrolane är inte permanent – men långvarig

Macrolane är inte permanent men det har lång varaktighet. Du kommer att kunna se och känna skillnaden under lång tid men med Macrolane behöver du inte känna att du fattat ett permanent beslut. Det varierar från person till person hur länge din behandling med Macrolane sitter i. Nedbrytningen sker successivt i och med att kroppen själv bryter ner hyaluronsyran i produkten.

Macrolane är en gel som bygger på samma substans som Restylane, men Macrolane är framtaget speciellt för att kunna forma kroppen.

Vem passar behandlingen för?

Perfekt för dig som vill:

  • Få till det där lilla extra lyftet
  • Få tillbaka volymen efter viktminskning
  • Slippa narkos
  • Slippa fula operationsärr
  • Ha kort återhämtningstid efter ingreppet

Läkningsprocess vid Brazilian buttlift / rumpförstoring

Efter en buttlift- / rumpförstoringsbehandling är det vanligt med en lätt ömhet eller svullnad vid själva injektionsstället. Den injicerade gelen kan också irritera genom ett ökat tryck på vävnaden och därmed orsaka en lätt inflammation. Det är en normal och förväntad reaktion, vad som än injiceras. Det behandlade området kan upplevas som mörbultat och känsligt under några dagar. Receptfria, inflammationshämmande tabletter räcker vanligtvis för att minska obehaget.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.