PRP, Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma)

Injektionsbehandlingar, PRP, Platelet Rich Plasma (blodplättrik plasma)

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

PRP ger en ungdomligare, slätare och fastare hud. PRP är en bioföryngrande cellteknik som genom tillväxtfaktorer i blodplättar i vårt blod stimulerar hudens cellföryngring, produktion av kollagen och elastiska fibrer.

PRP behandling med cannulanål

En viss mängd av det egna blodet tas upp i ett rör, därefter centrifugeras röret, blodplättarna separeras från plasman och placeras vidare i röret med stabiliseringsfaktor där de aktiveras. Slutligen injiceras plasman i de områden man önskar att behandla med en tunn, mjuk och trubbig nål.

Behandlingen tar ca 40 min och antalet av behandlingar beror på individuell hudstatus. För de flesta räcker 1-3 behandlingar/år med 8-12 veckors mellanrum.

Syftet med PRP-behandlingen är att få nytt liv i huden genom att förnya celler. Hudens struktur blir fastare och ungdomligare. Välj att behandla med mesoterapi eller utvalda områden för ökad volym.

Eftersom plasman innehåller olika tillväxtfaktorer som ökar läkningsprocessen sker återhämtningen snabbt.

PRP med Dermapen

1500 kr

Behandling med PRP (Platelet Rich Plasma). En liten mängd blod tas från kunden, som vid ett vanligt blodprov. Plasman och blodplättarna separeras från blodet genom centrifugering och stabiliseras med en gel. Plasman med hög koncentration av blodplättar innehåller olika tillväxtfaktorer som förbättrar läkningsprocessen av skadad och åldrad hud. PRP-plasman arbetas sedan in i huden med hjälp av Dermapen (microneedling)

Med hjälp av nålar orsakar Dermapen en kontrollerad skada. Som en naturlig reaktion svarar kroppen med att reparera skadan. Dermapen ger få biverkningar och har också en kortare återhämtningstid än många andra behandlingsmetoder. Den är också oberoende av hudtyp och hudfärg för ett fullgott resultat. Antalet behandlingar som behövs varierar beroende på din individuella hud, vanligtvis räcker 1–3 behandlingar per år med 4–6 veckors mellanrum.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.