Skinboosters i Malmö och Helsingborg

Injektionsbehandlingar, Skinboosters i Malmö och Helsingborg

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

Cytocare Skinbooster från Revitacare

CYTOCARE 532 Skinbooster (HA)
- djup återfuktning

Med tiden förändras hudens egenskaper - kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk.

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi.

Cytocare är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen.

Bevisad effekt av skinboosters

 • Minskning av fina linjer & rynkor
 • Jämnare hudton
 • Maximal återfuktning och lyster
 • Vitaminer och antioxidanter skyddar hudcellerna från yttre och inre påverkan

*Hyaluronsyra (HA) är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten.

Läs mer om botox

Apriline® SKINLINE vitamin, blekande skinbooster

Produkten återuppbygger och återfuktar huden. Apriline® SKINline fördröjer åldringsprocessen och stöder den huden genom:

Återuppbyggnad av cellerna

Blandningen av peptider bestående av dipeptid-2, palmitoyl tetrapeptid-3 Tetrapet och palmitoyl-tripeptid-1 förbättrar cirkulationen av blod och lymfkärl, kollagenproduktionen stimuleras och förstärker den intracellulära strukturen av epidermis.

Reduktion av hyperpigmentering

Tripeptiden glutation begränsar melaninsyntesen genom en kontroll av fria radikaler och peroxider, som bidrar till aktiveringen av tyrosinas och melaninbildning, vilket minskar hyperpigmentering. Dess antioxidantegenskaper skyddar också huden från UV-strålning och andra yttre och inre stresser.

Försörjning med näringsämnen

Blandningen av aminosyror (valin, glycin, lysin, cystein) tillhandahåller de nödvändiga byggstenar som behövs för produktion av kollagen, vilket är viktigt för frisk, vacker hud.

Återfuktande

Hyaluronsyra återfuktar epidermis samt ger elasticitet och glans. Den kraftfulla fuktbäraren dämpar omedelbart huden på injektionsstället, vilket ger ett friskt utseende för varje hudtyp.

Stamcellslösningsbehandling

Minskar hudens åldrande och har blekande effekt.

Behandlas med Dermapen eller injektion.

Serumet innehåller risextrakt och morotsextrakt för att jämna ut hudtonen samt motverkar åldrande och är uppstramande.

Serumet innehåller niacinamid och risstamceller som ger en återfuktar huden maxiamalt och ger en bestående hydratiserad känsla.

Dermapen Glutathione skinboostermix

1990 kr / 5 ml

Cytocare 532 skinbooster mixat med Glutathione eller Apriline skinbooster + Glutathione + C-vitamin (pigmentblekande).

*Glutathione (GSH) är en kraftfull antioxidant som finns i varje cell som skyddar den från fria radikaler. Människokroppen producerar och lagrar den största mängden GSH i levern, där den används för att rensa ut skadliga föreningar. GSH-nivån minskar med åldern och om GSH-saknas är kroppen mer sårbar för skador som orsakas av fria radikaler vilket gör att åldringsprocessen påskyndas.

Indikationer:

 • Lyft
 • Hudföryngring
 • Melasma
 • Bruna fläckar
 • Hyperpigmentering

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

 • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
 • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
 • Volymökning av läppar
 • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
 • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.