Kroppsskulptering i Malmö och Helsingborg

Boka tid Våra priser

Lipolys fettreducering

Lipolys är en behandling där man injicerar ett medel som spräcker hål på fettceller och på det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område.

Ämnet som injiceras i fettvävnaden kallas phospatidylcholin, PPS, och har en sammansättning av naturliga substanser som är rika på vegetabiliska ämnen som sojaextrakt och fosfatidylkolin, även kallat lecitin, som är en fosfolipid, -ett fettämne med förmåga att emulgera och sönderdela fetter i kroppen. Blandningen löser upp fettcellernas membran och fettet bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut ur kroppen. Man injicerar medlet i underhudsfettet med en mycket tunn nål. Behandlingen medför inget större obehag och man behöver ingen bedövning. Behandlingen tar cirka 15 minuter och man kan maximalt behandla ett område stort som två handflator per gång. Vätskan som injiceras sprider sig till ett större område än bara där man har injicerat.

Lämpliga områden att behandla är haka, mage, gäddhäng eller in- & utsidan av låren samt fettknutor. Blandningen löser upp fettcellen, membran och fett bryts ner och transporteras genom blod och lymfa ut ur kroppen. Behandlingen kan även vara effektiv mot celluliter, hudbristningar och ärr. 10-40% av fettet i det behandlade området brukar försvinna efter 1 behandling och 1-4 behandlingar på samma område, med en individuell variation, är vanligtvis vad som krävs. Det bör gå 3 veckor mellan behandlingarna. Slutresultatet ser man efter ca 2 mån, den tid det tar för kroppen att transportera bort de döda fettcellerna. Man använde tidigare denna injicering för att lösa upp blodproppar vid operation, senare upptäcktes vid forskningar i Italien att effekten även löser upp fett.

Sund kost och träning förbättrar resultatet och det är viktigt att komma ihåg att lipolys inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Första veckan efter behandling kan man uppleva svullnad, klåda och ömhet i behandlingsområdet samt mindre blåmärken är ganska vanligt. På liknande sätt som efter fettfrysning och fettsugning så reagerar kroppen med inflammation i området när de förstörda fettcellerna skall tas bort. Det märker man som en liten förhårdnad i området under första månaden efter behandling.

Allergitest bokas och görs alltid på kliniken minst 72 timmar innan behandling.

SRS Body fit

är den mest effektiva och beprövade injektionsbehandlingen för att minska fett och celluliter. Dess aktiva ingredienser ger en lipolytisk verkan som bidrar till att omforma och definiera kroppen.

Innehåller:

  • PPC fosfatidylkolin, en typ av fettmolekyl (Lecitin) som förfättrar förbränningen i kroppen.
  • L-karnitin, en fetttransporterande aminosyra som ökar förbränningen genom att se till att fettet omvandlas till energi.
  • Hyaluronsyra som är djupt återfuktande för en jämnare hud med mycket lyster.
  • Cytokin som hjälper till att transportera bort gifter och slaggprodukter från kroppen.

2-3 behandlingar per område rekommenderas.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.