Välkommen till Luxury Treatments

Våra behandlingslokaler finns i ljusa, vackra sekelskiftesrum i centrala Malmö och Helsingborg. Skönhet är vårt ledord – såväl inre som yttre. Bruset från staden utanför stängs ute, hos oss är allt fokus på dig.

Vi hjälper dig att stoppa förtidigt åldrande

Vi får inte välja vilket utseende vi föds med men det finns massor av saker vi själva kan göra för att modifiera det till något vi känner oss nöjda och självsäkra med. Tidens tand har sina effekter på vårt utseende, det är naturligt och något vi ska känna oss stolta över. Ibland känns det dock som att ålderstecknen uppträder långt innan vi är redo för dem och då finns det, som tur är, idag saker man kan göra för att sakta ner processen. Ingen vill se äldre ut än hon känner sig och tack vare skönhetsindustrin behöver man heller inte göra det.

Vad som är förtidiga ålderstecken är det bara man själv som kan avgöra, ingen annan ska ha makt över hur du känner dig i förhållande till ditt utseende. Vi på Luxury Treatments finns här för att assistera dig och dina personliga önskemål.

Katarina

Katarina

Klinikchef

Wasef

Wasef

Specialutbildad och certifierad med många års erfarenhet av injektionsbehandlingar

Snjezana

Snjezana Jerkic

Hudterapeut, Undersköterska & Cert.injbeh.

Dimitris

Dimitris Sourlas

Leg. läkare & ortoped

Katerina

Katerina Drachas

Undersköterska och Cert. injbeh. i Helsingborg

Shagaf

Shagaf

Telefonist och bokningskonsult, engelska och arabiska

Zeynep

Zeynep

Undersköterska & Cert. injektinsbehandlare

Tijana

Dr. Tijana Stojanivic

Leg. Läkare

Nada

Nada

Hudvårdsbehandlare och injektionsbehandlare

Rana

Rana

Receptionist

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.