Estetisk stamcellsbehandling


Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

Luxurytreatments i Malmö är en av två kliniker i hela Sverige som utför Estetisk stamcellsbehandling.

Stamceller tas från ett område på kroppen och injiceras i ett annat område, såsom t ex ansikte eller bröst, för att återställa volymen. Behandlingen är föryngrande, reparerande samt ger volym och lyft. Stamceller kan också användas för att behandla rynkor, ärr och åldrande hud.

Stamceller är celler som finns i hela kroppen och höga koncentrationer finns speciellt i magområdet. Cellerna fungerar på så sätt att de delas och utvecklas till olika typer av specialiserade celler, för att reparera eller fylla på skadade celler eller vävnader.

Genom behandlingen extraheras fettet genom en liten mängd fettsugning, vanligtvis från buken. Fettet behandlas sedan i ett laboratorium för att isolera stamcellerna som sedan injiceras igen för att skapa mer volym i vissa delar av kroppen.

Estetiskt stamcellsbehandling

Det injicerade fettet ökar volymen, medan stamcellerna arbetar för att skapa nya blodkroppar som hjälper till att hålla fettet vid liv och förhindra att det absorberas, vilket ger ett långvarigt resultat.

Behandlingen ger ett icke-kirurgiskt ansiktslyft genom att fettet injiceras i ansiktet i de områden som har skadad hud eller avsaknad av volym.

Behandlingen utförs av specialutbildad kirurg.¨

Stamcellsbehandling från fett
15000 kr

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.