Tandvård

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

Tandsmycke

Sätt lite extra glans på leendet med ett tandsmycke! Det går snabbt att sätta dit, snabbt att ta bort och är skonsamt för tänderna. Ett smycke kräver varken mer eller mindre tandvård, utan du tar hand om dina tänder som vanligt. Var inte rädd för att borsta på smycket, det sitter kvar på tanden till dess att du inte längre vill ha det.


Tandblekning med ultraljud

Tandblekningsgelén aktiveras hjälp av ultraljud. Rörelseenergin i ultraljudet ger en snabb nedbrytningsprocess av de missfärgande molekylerna.

Tandblekning resultat
Så här går en ultraljudsblekning till:

En mild, pH-neutral och kliniskt testad behandlings-gel appliceras på samtliga tänder. Gelen aktiveras då tänderna i både över- och underkäke exponeras för ultraljudsvågor. Exponeringen sker samtidigt över alla tänder. Behandlingen tar 20-30 minuter och resultatet syns direkt.

Vanligast är att tänderna blir 3-4 nyanser vitare, ibland mer. Resultatet av behandlingen är individuellt beroende på

tändernas ursprungsfärg och graden av missfärgning som har uppkommit av mat, dryck, tobak etc. Då emaljen inte bleks blir tänderna inte vitare än dess ursprungsfärg. Vid behov kan ibland behandlingen upprepas efter någon vecka för ett tydligare resultat. Vid upprepad behandling inom kort tid kan dock en viss känslighet förekomma. Detta är övergående.

Tandblekningsgelén aktiveras hjälp av ultraljud. Rörelseenergin i ultraljudet ger en snabb nedbrytningsprocess av de missfärgande molekylerna.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.