Det vanligaste frågorna

Boka tid Våra priser

Klik her for dansk

De vanligaste frågorna

1. Hur bokar man tid?
Vi erbjuder tidsbokning online via luxurytreatments.valei.com

2. Hur kan man ställa frågor innan man bokar tid?
Det går bra att ställa frågor till oss genom att kontakta oss om inte svaret på din fråga återfinns nedan.

3. Vilka behandlingar har ni och var kan man få information om dem?
Du hittar våra behandlingar på vår sida under menyfliken "Behandlingar" och "Injektionsbehandlingar".

4. Kan man boka tid för ett månadserbjudande till samma pris som om man bokar i månaden därpå?
De erbjudanden vi har gäller inom den aviserade tiden och det kommer nya erbjudanden varje månad. Aktuella erbjudanden finns på hemsidan samt även på FB.

5. Vad gäller för återbesök?
Ett återbesök ”touch up” ingår i botoxbehandling utan extra kostnad och skall göras efter 10 dagar (då behandlingen har gett full effekt) och inom 21 dagar eftre första behandlingen. För fillers kan man boka tid för korrigering i det fall resultatet är ojämnt. Om man önskar mer volym än produkten man har betalat för kan ge köper man en ny behandling.

6. Kan man bli behandlad om man är förkyld?
Vi behandlar inte vid infektion/ inflammation i kroppen, om det är i slutet av förkylningen och man har varit feberfri i 3 dagar går det bra.

Injektionsbehandlingar:

7. Vad är skillanden mellan botox och fillers?
Botox (botulinumtoxin A) blockerar nervimpulsen till muskeln vilket gör att den slappnar av och mimikrynkor slätas ut. Används i de områden där man har linjer som uppkommit av muskelrörelser. Fillers består av korslänkad hyaluronsyra (ett kroppseget ämne som framställts på kemisk väg) och används för att öka volym, fylla ut veck och skulptera. Vanligt för läppar, kindben, käklinje, haka, näsa osv.

8. Vilka märken använder ni för botox och fillers?
Vi använder Botox Dysport® och våra vanligaste märken för fillers Juvederm, Stylage och Teosyal

9. Hur länge varar resultatet av botox resp. fillers?
Botox sitter vanligtvis i 4-6 månader och efter ca 1.5-2 mån börjar muskelaktiviteten successivt att komma tillbaka för att sedan återfå samma styrka som innan behandlingen. Resultatet av fillers varar för de flesta mellan 7-12 månader och absorberas så småningom av kroppen och försvinner.

10. Kan man få hängande ögonlock efter botox?
Den vanligaste biverkningen, näst en lätt huvudvärk, är att ögonlocken kan tryckas neråt något. När man behandlar pannan, kan ”hissmusklerna” för ögonbrynen påverkas även om det är ovanligt. Detta kan vanligtvis sitta i 2-4 veckor, alltså inte lika länge som resultatet av botoxbehandlingen på det behandlade området.

11. Hur får man bort mörka ringar under ögonen?
Om de mörka ringarna kommer av avsaknad av volym får man ett bra resultat med fillers.

12. Kan man behandla läppar nedre kinder med botox?
Eftersom botox påverkar mimiken är det en mindre lämplig behandling i nedre delen av ansiktet. Små mängder kan dock användas i utvalda områden. Det är viktigt att kunna prata, le och skratta på ett naturligt sätt för att trivas med sitt ansikte därför rekommenderas med fördel här fillers.

13. Kan man köpa ½ ml filler, kan man dela en spruta med en vän?
Vi delar inte sprutor mellan kunder och 1 spruta innehåller 1 ml, så man betalar alltid för minst 1 ml. Däremot kan resterande filler i sprutan (om inte hela används) sparas för en ev korrigering i upp till 3 veckor efter första behandlingen. I det fall mer än 1 ml används betalar man för varje ny öppnad spruta.

14. Blir ansiktet ”hängigt” eller annorlunda om man slutar med injektionsbehandlingar?
Under tiden man har botoxeffekt får musklerna vila och om man slutar med att ta injektioner går muskulaturen så småningom tillbaka till det ursprunglinga läget och linjerna kommer tillbaka. Filler (som består av hyaluronsya) som består av hyaluronsya aktiverar även den egna produktionen av ämnet, samt också kollagen och elastin, vilket ger en dubbelt föryngrande effekt av behandlingen. Man kan på så sätt säga att man fördröjer (fryser) åldrandet under tiden.

Kroppsbehandlingar:

15. Kan man boka flera tider på rad?
Det går bra att boka flera tider på rad om det inte är för samma område.

16. Hur lång tid tar det tills man ser resultat av lipolys?
Resultat börjar synas efter 3-6 veckor och man behandlar 1-4 ggr på samma område. Det skall gå minst 30 dagar mellan behandlingstillfällena.

17. Kan man garantera ett visst resultat?
Resultatet är individuellt och beror på flera olika faktorer såsom metabolism, ålder, fasthet i det behandlade området osv.

Tandvård:

18. Hur betalar man?
Betalning sker på plats efter behandlingen, i kassa eller med Swish. För tandfasader betalar man per behandlingstillfälle.

19. Kan man säga på förhand hur många nyanser ljusare tänderna blir vid tandblekning?
Tandblekningen löser upp missfärgningar från mat, dryck och tobak och bleker inte den egna emaljen, varför resultatet påverkas av, dels hur missfärgade tänderna är och dels den egna emaljens ursprungliga färg.

Officiell sponsor av:

Miss universe Sverige

Botox Malmö

Vanliga behandlingsområden med Fillers:

  • Statiska rynkor kring ögon, mun, kinder & i pannan
  • Veck mellan näsa och mungipor (nasolbiala)
  • Volymökning av läppar
  • Återställ ansiktets naturliga volym (kind och haka)
  • Korrigera ansiktskonturen

Vanliga frågor

Boka en tid

Instagram logo

Instagram QR

Följ oss på instagram!

Använd länken eller QR-koden för att få det senaste från oss om bland annat aktuella erbjudande, före & efter bilder på behandinglar, nyheter m.m.